Agenția de Dezvoltare Durabilă din subordinea Consiliului Județean Bihor a emis, luni, ordinul de începere a lucrărilor pentru construirea unei autogări și în Săcueni, a anunțat administrația județeană, precizând că directorul ADD, Vitalyos Barna, și reprezentanții constructorului au fost prezenți în cursul zilei pe amplasamentul viitoarei autogări.

Potrivit CJ Bihor, aceasta va avea patru peroane, precum și o clădire cu o suprafață de 100 de metri pătrați care va cuprinde o sală de așteptare, grupuri sanitare și două spații comerciale.

Proiectul autogării din Săcueni va fi derulat de o asociere din care fac parte Evalstar Serv, Biroul individual de arhitectură Daraban Radu Ioan și DHElectric System, contra sumei de 1,455 milioane lei (cu TVA inclus), din care 1 milion de lei este contribuția CJ Bihor, restul sumei fiind alocată de Primăria Săcueni.

Termenul pentru execuția lucrărilor este de 6 luni.

În ultimii doi ani, CJ Bihor a construit încă două autogări, în municipiile Marghita și Beiuș, care au fost predate în administrarea primăriilor.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!