20 de echipe campioane judeţene şi vicecampioane din Bihor, Sălaj, Satu Mare, Maramueş, Cluj, Arad, Alba şi Mureş se vor întrece în acest weekend la Campionatul Regional Nord-Vest, programat pentru a doua oară consecutiv pe terenurile sintetice de la Baza Tineretului din Oradea.

Se anunţă meciuri spectaculoase, în componenţa participantelor regăsindu-se 40 de foşti jucători din Liga 1 la fotbal. Numai la AEK Oradea - care reprezintă Bihorul alături de Panoramic Oradea - vor fi cinci asemenea vedete: Zeno Bundea, Sebi Sfârlea, Florin Lazăr, Sebastian Ianc sau Florin Neaga.

„Primele şase clasate se vor califica la turneul final al Campionatului Naţional, programat la Bacău în perioada 12-15 iulie. Evident, obiectivul AEK Oradea şi al celor de la Panoramic este să ne calificăm. Având în vedere că am câştigat regionalul anul trecut, dorim să ne păstrăm titlul, mai ales că învingătoarea  turneului de la Oradea se va califica direct la ediţia din acest an a Champions League. Nivelul turneului de la Baza Tineretului va fi ridicat”, a declarat Spiridon Baltsavias, organizatorul turneului, în colaborare cu Federaţia de Minifotbal din România, care va fi reprezentată la Oradea de preşedintele Ioan Onicaş.

Meciurile vor debuta vineri, 30 iunie, începând cu ora 12:00. Tot vineri, de la ora 20:00, va avea loc festivitatea de premiere a echipelor care au participat la Campionatul Judeţean şi la Campionatul Firmelor şi Instituţiilor Publice, faza pe Bihor.


PROGRAMUL ECHIPELOR BIHORENE

VINERI, 30 IUNIE

Grupa A

AEK Oradea – Auxerre Floreşti (ora 13:00)
VLD Trans Baia Mare – AEK Oradea (ora 20:00)

Grupa C

RMC 24 Alba Iulia – Panoramic Oradea (ora 13:00)
Panoramic Oradea – BNT Cluj (ora 17:00)

SÂMBĂTĂ, 1 IULIE

Grupa A

Dia Guard Zalău – AEK Oradea (ora 10:00)
AEK Oradea – Amicii Turda (ora 14:00)

Grupa C

Luceafărul Cluj – Panoramic Oradea (ora 8:00)
Panoramic Oradea – Young Boys Cugir (ora 11:00)

În caz de egalitate se vor executa lovituri de departajare, iar învingătoarea va mai primi un punct în clasament.

Sferturile de finală se vor desfăşura sâmbătă, de la orele 21:00 şi 22:00

Semifinalele sunt programate duminică, de la ora 10:00. Finala mică începe la ora 13:00, iar finala mare la ora 14:00. Festivitatea de premiere va avea loc la ora 15:00.