Centrul comercial ERA Park Oradea anunță o nouă ediție a MOJO Wedding Expo, târgul de nunți menit să te ajute cu adevărat să te pregătești pentru ziua cea mare!

Evenimentul se va desfășura în perioada 10-12 noiembrie, în trei zone ale centrului comercial din Calea Aradului nr. 62: sub cupolă și de-a lungul galeriilor din fața Carrefour și Sinsay.

Peste 60 de standuri cu servicii variate și complete, adaptate noilor trenduri, vor fi la dispoziția viitorilor miri, cu oferte și pachete de servicii la prețuri promoționale.

Între altele, cei care vor trece pe la târg vor avea ocazia să descopere rochii de mireasă elegante, verighete deosebite, dar și să contracteze pe loc servicii profesionale de foto-video, candy bar și torturi, cocktail bar, flori și decorațiuni, cabine foto și platforme 360, sushi bar, focuri de artificii spectaculoase, hostess, baloane creative, jocuri pentru evenimente, fum greu, cigar bar și multe altele. De asemenea, cei care nu au încă pus la punct dansul mirilor vor avea la dispoziție specialiști care abia așteaptă să îi îndrume.

În plus, partenerul evenimentului, magazinul Mobila Tandem le va oferi vizitatorilor posibilitatea de a participa la o tombolă, cu șansa de a câștiga perne decorative și cuverturi, iar magazinul Hemerama va organiza demonstrații captivante de machiaj, inclusiv legate de aplicarea produselor proprii pentru o rutină de îngrijire a pielii și ca bază de machiaj pentru pregătirea tenului.

Briana Bas, Make-up Artist profesionist, va face și o demonstrație de machiaj special pentru mirese, duminică între orele 16-18. Și nu uitați, primele 10 programări pentru machiajul miresei în 2024 vor beneficia de o reducere de 10%!

MOJO Wedding Expo se va desfășura vineri între orele 14:00 și 20:00, sâmbătă între 11:00 și 20:00 și duminică între 11:00 și 19:00.

Intrarea este liberă pentru toată lumea, așa că vă așteptăm cu drag!

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!