Administraţia Socială Comunitară Oradea va primi dosarele de înscriere în Centrele de Îngrijire şi Educaţie Timpurie din municipiu pentru anul şcolar 2017-2018 în perioada 6-30 iunie la sediul instituţiei.

Unul dintre criteriile de departajare este apropierea locuinţei părinţilor faţă de creşă precum şi dacă micuţii au fraţi sau surori care merg la grădiniţe în aceeaşi clădire cu creşa cerută.

Totodată, puncte în plus la dosar se adună cu dovada locului de muncă al părinţilor, precum şi dacă e vorba de o familie cu părinte unic sau despre una cu mulţi copii.

Dosarul trebuie să conţină şi o cerere tip care poate fi descărcată de pe site-ul ASCO, certificatul de naştere al copilului, actele de identitate ale părinţilor, ale fraţilor minori şi, după caz, hotărârea de plasament sau sentinţa de încredinţare în vederea adopţiei.

Înscrierile se pot face la sediul ASCO, str. Primăriei nr. 42, la Serviciul de Relaţii cu Publicul în zilele de luni, marţi şi miercuri între orele 7.30 şi 16.30, joi între orele 7.30 şi 18.30, respectiv vineri între orele 7.30 şi 16.

În total la finalul lunii mai erau disponibile 225 de locuri în cele 13 creşe din Oradea.