Administraţia Domeniului Public Oradea a anunţat miercuri că, din 1 mai, deschide sezonul estival la Ştrandul Ioşia. De atunci, singurul ştrand public din oraş va fi deschis de marţi până duminică, între orele 8 şi 20. Casieria va fi deschisă, în schimb, între orele 8 şi 19.

Tarifele actualizate percepute la intrarea în Ştrandul Ioşia sunt 6 lei pentru copii, elevi, studenţi (cursuri de zi), pensionari şi persoane cu dizabilităţi, 12 lei pentru adulţi şi 24 lei pentru o familie (2 adulţi şi un copil de maxim 14 ani), plus 5 lei pentru un al doilea copil.

Pasionaţii de bălăceală îşi pot face un abonament lunar, care costă 80 de lei pentru copii, elevi, studenţi, pensionari şi persoane cu dizabilităţi, respectiv 100 lei pe lună pentru adulţi.

Potrivit ADP Oradea, în ultima perioadă, în Ştrandul Ioşia, au fost efectuate mai multe lucrări de renovare, precum înlocuirea ţevilor la alimentarea bazinelor pentru apă caldă şi apă rece, înlocuirea vanelor degradate, reparaţii la tencuieli, închiderea crăpăturilor şi eliminarea muchiilor tăietoare, repararea băncilor, respectiv înlocuirea ţevăriei şi a duşurilor. Valoarea totală a lucrărilor s-a ridicat la circa 40.000 lei.