S.C. PROD COM DORELA S.R.L. cu sediul în Municipiul Oradea, Strada Mangaliei nr. 35, cod poștal 410257, județul Bihor, CUI 66951, J5/539/24.02.1992, implementează proiectul cu titlul: „Creșterea competitivității companiei PROD COM DORELA prin achiziționarea unui utilaj de foraj”, cod SMIS 103271, co-finanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanțare nr. 1524/09.03.2018 încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management pentru programul operațional Regional 2014-2020 și Agenția de dezvoltare Regională Nord-Vest în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 1107733,65 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de  733903,64 lei, din care 623818,09 lei din FEDR și 110085,55 lei din Bugetul Național.

Proiectul se implementează la punctul de lucru al societății în Regiunea Nord-Vest, Municipiul Oradea, Calea Sântandrei, CF 386-Sântandrei, prin REGIO – Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătățirea competititvității întreprinderilor mici și mijlocii, Prioritarea de investiții 2.1. – „Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea cereării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”

Obiectivul general al proiectului este creșterea productivității societății Prod Com Dorela SRL prin achiziționarea unui utilaj pentru foraj de apă ultimă generație și a unui sistem de panouri fotovoltaice. Obiectivul va fi atins prin achiziționarea efectivă a utilajului și a panorilor fotovoltaice, acestea contribuind atât la eficientizarea, cât și la ecologizarea activității companiei PROD COM DORELA SRL.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

- crearea a 3 locuri de muncă și menținerea celor existente până la sfârșitul perioadei de analiză
- creșterea cifrei de afaceri cu min. 5% până la sfârșitul perioadei de analiză
- creșterea numărului de clienți cu 10% ca urmare a achiziționării unui utilaj pentru realizarea forajelor de apă la adâncime medie și mare atât prin metode hidraulice cât și prin forare uscată cu ciocan de fund, în 3 ani de la finalizarea proiectului de investiții

Rezultatele așteptate ale proiectului sunt următoarele:

- Achiziționarea unui utilaj de foraj pentru apă care să permită forarea cu metoda hidraulică și prin metoda de forare cu ciocan de fund
- Achiziționarea unui sistem de panouri fotovoltaice pentru reducerea consumului energetic la punctul de lucru din Calea Sântandrei, locul de garare a utilajelor
Crearea a 3 locuri de muncă și menținerea celor existente în perioada de operare a investitiei

Impactul proiectului la nivel local și regional va consta în promovarea utilajelor de ultimă generație în domeniul forajelor de apă prin achiziționarea unui utilaj de foraj de apă la adâncime medie și mare atât prin metode hidraulice cât și prin forare uscată cu ciocan de fund. De asemenea, proiectul promovează și susține utilzarea energiei din surse regenerabile, prin achizitționarea unui sistem de panouri fotovoltaice. Nu în ultimul rând, impactul la nivel local se va resimți și prin crearea a 3 noi locuri de muncă.

Data de începere a proiectului: 10.03.2018

Data de finalizare a proiectului: 31.01.2019

Date de contact: pentru detalii suplimentare vă stam la dispoziție la sediul societății sau la tel.0744537901/0755596719, e-mail water_drill@yahoo.com, persoana de contact ing. Roșu Neculai – administrator sau ing Roșu Horia.