Orădenii sunt aşteptaţi se se distreze pe ritmuri electronice în această seară la Iureş ERA Preparty care va avea loc de la ora 20, în zona Atrium a Centrului Comercial ERA Shopping Park. Petrecerea va fi întreţinută de DJ Oliviu şi Robbi Jay de la Underground Romanian Sound şi Mario Flangeboy de la Party Events.

Evenimentul este şi o introducere pentru festivalul de muzică electronică Iureş Dancing Festival care se va desfăşura în Ştrandul Venus din Băile 1 Mai de vineri dimineaţa de la ora 8 până dumincă seara la ora 20 (29 aprilie - 1 mai). Orădenii care vor merge în această seară la ERA vor avea ocazia să câştige 100 de bilete la preţ promoţional, pentru festivalul la care sunt aşteptaţi peste 25 de artişti.

"Printre numele grele ce vor da startul distracţiei "iureşene", se numără Mark Knight, Jay Lumen, Prok & Fitch, Simina Grigoriu şi Juan Ramos Coyu. Nici scena muzicală românească - nu se lasă mai prejos: Pagal, Marika si Oliviu - nume sonore în peisajul clubbing românesc, sunt gata să satisfacă şi cele mai dure exigenţe", anunţă organizatorii printr-un comunicat al ERA Shopping Park.

Pe lângă muzică, cei prezenţi la Iureş Dancing Festival vor putea admira jocuri de lumini şi culoare însoţite efecte vizuale care vor fi asigurate de Hipnotic şi Alex Pascu.