O femeie în vârstă de 22 de ani s-a prezentat la sediul Poliţiei şi a predat aproape 50.000 de lei. Cum ajunsese în posesia lor? I-a primit în plus, din greşeală, de la casiera unei case de schimb valutar, la care a schimbat 1.200 de euro.

Potrivit Adevarul.ro, bizarul incident s-a petrecut în Petroşani. Tânăra a vrut să schimbe 1.200 de euro în lei a primit pe ei echivalentul a 12.000 de euro.

Casiera şi-a dat seama de eroare abia după ce clienta plecase şi a anunţat Poliţia. La scurt timp, la sediul Poliţiei s-a prezentat o tânără în vârstă de 22 de ani, din oraşul Aninoasa, împreună cu un prieten, care a restituit întreaga diferenţă de bani pe care a primit-o în plus.

"Tânăra a precizat că, după ce a ajuns acasă, a constatat că suma primită pentru convertirea valutei era mult mai mare decât i se cuvenea, motiv pentru care a revenit la Petroşani, solicitând poliţiştilor că restituie casierei diferenţa de bani, respectiv 48.816 lei. Poliţiştii au stabilit că, în cauză, nu au fost comise fapte de natură penală, suma respectivă ajungând dintr-o eroare în posesia tinerei din Aninoasa, care a dat dovadă de spirit civic, prezentându-se la Poliţie şi predând diferenţa de bani", a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Suma a fost restituită reprezentanţilor casei de schimb valutar.