Incident de groază, miercuri seara, în Oradea. Doi adolescenţi, ambii în vârstă de 16 ani, s-au luat la harţă, iar unul dintre ei l-a tăiat pe celălalt cu un cuţit, în zona gâtului. 

Incidentul s-a petrecut într-un parc de pe strada Agricultorilor din cartierul Nufărul, în apropiere de Mc Donald's.

La locul incidentului au fost mobilizate echipaje de poliţie şi echipaje medicale. 

"Miercuri, 22 Iunie a.c., la ora 20.18, IPJ Bihor a fost sesizat prin SNUAU 112 că într-un parc de pe strada Agricultorilor din municipiul Oradea, a avut loc o altercaţie în urma căreia o persoană a suferit leziuni. Poliţiştii orădeni s-au deplasat cu operativitate la faţa locului, iar din primele investigaţii efectuate s-a stabilit că doi tineri din Oradea, ambii de 16 ani, care se cunoşteau, au avut un conflict spontan, pe baza unor discuţii care au degenerat, în urma căruia unul dintre ei i-a provocat celuilalt leziuni tăiate la nivelul gâtului", se arată într-o informare făcută de purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor, comisarul șef Alina Fărcuța.

Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, a mai precizat sursa citată.

În informarea oficială se mai arată că în cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările vor continua sub coordonarea unui procuror, în funcţie de gravitatea leziunilor suferite de victimă.

Potrivit surselor BIHOREANULUI, agresorul a fugit de la locul faptei, iar echipajele de poliție au fost mobilizate pentru a-l găsi. Adolescentul a fost prins la scurt timp, arată aceleași surse, în Parcul Salca.

Se pare că scandalul ar fi fost pornit de agresor. 

UPDARE: Tăietura i-a atins peretele carotidei

„Agresorul i-a provocat o tăietură la gât. Echipa SMURD care l-a preluat a oprit sângerarea pe drum la spital dar tăietura a atins peretele carotidei, vasul de sânge care irigă creierul şi s-a produs un hematon. Există riscul ca acest hematom să comprime vasul, să oprească irigarea creierului motiv pentru care pacientul va intra în sala de operaţie. Se pregăteşte deja o echipă de chirurgi şi de chirurgie vasculară, pentru intervenţie”, a declarat, pentru BIHOREANUL, dr. Beres Zsolt, purtătorul de cuvânt al UPU/SMURD Bihor.

Potrivit acestuia, în prezent, starea tânărului rănit este stabilă şi viaţa nu îi este pusă în pericol. “Deocamdată sângerarea s-a oprit. Există riscul ca acest hematom să crească şi să se agraveze situaţia, să se oprească circulaţia sângelui spre creier. De aceea trebuie intervenit imediat”, a spus dr Beres.

UPDATE: Agresorul a fost reținut

Adolescentul din Oradea care, miercuri seară, a atacat un băiat după o ceartă şi l-a tăiat în zona gâtului a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor pentru o perioadă de 24 ore sub acuza de tentativă la omor.

Detalii, în articolul: Adolescentul din Oradea care a tăiat un băiat în zona gâtului a fost reţinut: Rana provocată victimei are 10 centimetri!

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!