Inspectoratul pentru Situații de Urgență Crișana a informat, marți seara, despre un incident groaznic petrecut în județul Bihor. O tânără șoferiță, în vârstă de 20-25 de ani, s-a ales cu bazinul perforat de o creangă care s-a rupt și i-a spart parbrizul autoturismului Volkswagen cu care se deplasa în direcția Pădurea Neagră. 

„Pompierii militari aleșdeni au salvat o șoferiță rănită de o creangă în timp ce se deplasa cu mașina pe DN1H pe raza localității Peștiș. Apelul care sesiza evenimentul a fost primit în dispeceratul ISU Crișana la ora 16.15, moment în care la fața locului au fost mobilizate de urgență trei echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Aleșd, cu două autospeciale de intervenție, din care una de descarcerare, și cu ambulanța SMURD a subunității, precum și elicopterul SMURD”, a transmis mr. Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al ISU Crișana. 

Potrivit reprezentantei ISU, tânăra a rămas imobilizată în autoturism, cu o creangă înfiptă în zona bazinului. După descarcerare, șoferița a fost dusă cu elicopterul SMURD la UPU în Oradea.

(foto: ISU Crișana)

„Femeia era în imposibilitatea de a ieși din autoturism, creanga care a pătruns prin parbriz fiindu-i înfiptă la nivelul bazinului. Pompierii militari au evacuat victima din mașină cu ajutorul echipamentelor și accesoriilor de descarcerare, iar echipajul paramedical și medical i-au acordat îngrijirile necesare, aceasta fiind transportată ulterior cu elicopterul la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea”, a mai precizat mr. Camelia Roșca. 
 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!