Un tânăr de 31 de ani s-a ales cu dosar penal, după ce a agresat un şofer al unui autobuz OTL în staţia de la Bunexim.

Potrivit unui comunicat al OTL, incidentul s-a întâmplat vineri, la ora 10.50, pe sensul de mers spre Nufărul, când "un tânăr, aparent fără niciun motiv, pentru că n-a călătorit cu autobuzul şi nici nu a interacţionat cu şoferul în vreun fel, a sărit în faţa autobuzului, a rupt ştergătorul din partea stângă şi a spart geamul lateral de pe partea şoferului". 

"Cioburile rezultate ca urmare a spargerii geamului, l-au rănit pe şofer. Ulterior, tânărul a urcat în autobuz, agresându-l pe acesta. În timpul altercaţiei, agresorul i-a spart ochelarii şoferului", explică informarea OTL.

Un echipaj al SMURD şi trei ale Poliţiei au ajuns la locul faptei, iar agresorul a fost prins după 10 minute, în zona blocurilor, "societatea urmând să formuleze o plângere penală pe numele acestuia".

Tânărul este anchetat acum pentru faptele sale.

Comisarul şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, a declarat BIHOREANULUI că agresorul a fost depistat de poliţiştii de ordine publică la aproximativ 200 metri distanţă, în zona străzii Războieni.

"Acesta a fost identificat, ca fiind un orădean în vârstă de 31 ani, și a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Oradea, pentru audieri. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii orădeni continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe respectiv distrugere", a precizat comisarul şef Alina Fărcuţa.

Din câte se pare, agresorul s-a enervat că şoferul ar fi închis uşile în faţa prietenei lui. Poliţiştii urmează să stabilească, însă, circumstanţele concrete ale evenimentului.