Scrutin cu ghinion pentru preşedinta secţiei de votare nr. 62, amenajată în cadrul Liceului Ortodox Roman Ciorogariu din Oradea. Femeia în vârstă de 46 de ani a ajuns la spital duminică după-amiaza, după ce s-a împiedicat de un prag din clădire, a căzut şi şi-a spart capul.

"Un echipaj de prim ajutor al Ambulanţei a transportat-o pe femeie la spital, în jurul orei 15.30, aceasta având o plagă frontală care a trebuit suturată. Apelul de urgenţă a venit din partea pompierului din secţie", a declarat, duminică, pentru BIHOREANUL, dr. Narcisa Maghiar, purtătoarea de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bihor.

După ce preşedinta a fost transportată la spital, secţia nr. 62 a fost condusă de locţiitorul acesteia. Însă nu pentru mult timp: întrucât se simţea bine, iar rănile provocate de căzătură nu au fost grave, orădeanca s-a întors la muncă după aproximativ două ore.

Potrivit reprezentanţilor din birourile electorale municipal şi judeţean, la scrutinul de duminică nu s-au înregistrat plângeri sau reclamaţii referitoare la posibile nereguli în procesul electoral.