Un medic radiolog în vârstă de 41 de ani din oraşul californian Pasadena, Dharmesh Arvind Patel, este acuzat de autorităţi că ar fi provocat intenţionat un accident cu maşina sa Tesla, în care se afla şi familia lui, sărind într-o prăpastie.

Presa internaţională scrie că Dharmesh Arvind Patel este acuzat de tentativă de omor şi abuz asupra copiilor, după ce el, soţia lui Neha, şi cei doi copii ai lor, de 4 şi 7 ani, au fost găsiţi miercuri într-o prăpastie adâncă de peste 70 de metri.

Aceştia au fost salvaţi de echipe de poliţişti, pompieri şi medici. Cei mici au fost scoşi de pompieri care au coborât în rapel la ei, iar cei doi adulţi au fost luaţi cu elicopterul, scrie Dailymail.co.uk.

Ei au căzut în prăpastie, miercuri, după ce bărbatul, care se afla la volanul maşinii sale Tesla, ar fi virat intenţionat spre stânca "Devil’s Side" din California.

Din fericire, în urma căzăturii violente, toţi membrii familiei au supravieţuit.

După mai multe cercetări, poliţiştii au ajuns la concluzia că incidentul rutier ar fi fost provocat de medic. „Pe baza dovezilor colectate, anchetatorii au stabilit că, cel mai probabil, acest incident a fost un act intenţionat al bărbatului în vârstă de 41 de ani", a transmis Poliţia din California, mai notează sursa citată.

Acesta s-ar fi aruncat cu maşina în prăpastie, dorindu-şi să-şi ucidă întreaga familie.

Brian Pottenger, comandatul echipajului de pompieri care au intervenit la accident a declarat pentru NBC News că martorii au sunat la numărul de urgenţă miercuri, în jurului orei locale 10.50 dimineaţa, spunând că se întâmplă "extrem de rar" ca oamenii să supravieţuiască după o asemenea cădere. "Am fost miraţi să găsim victimele în viaţă, în maşină, acuzând doar răni uşoare şi medii", a spus el.

Şoferul se află acum internat la spitalul din zona San Mateo, cu răni uşoare, iar după externare va fi arestat de poliţie.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!