Un adolescent orădean a postat, luni, pe Facebook un filmuleţ care-l prezintă într-o poziţie extrem de periculoasă, făcând echilibristică la zeci de metri înălţime, pe macaraua instalată în Parcul Salca pentru ridicarea unui bloc de locuinţe.

Filmarea de un 1 minut şi 14 secunde îl arată pe băiat păşind pe scheletul metalic al braţului macaralei, ţinându-se cu o mână de cadrul acesteia şi filmându-se cu cealaltă, complet neasigurat.

După toate aparenţele, gestul teribilist pare să se fi produs luni seară, când tânărul, pe nume Felix Urs, şi-a trecut ca stare faptul că "se simte bine la Parcul Salca, Oradea", alături de două prietene.

Rămâne sub semnul întrebării cum a reuşit adolescentul să urce pe respectiva macara, poziţinată în cadrul unui şantier de construcţii aflat sub pază.

Băiatul pare a fi un pasionat al "sporturilor" extreme, pe profilul său mai existând selfie-uri cu el cocoţat pe o macara, cu altă ocazie, dar şi un filmuleţ din vara anului trecut, care îl arată sărind în apa Crişului Repede de la o înălţime de circa 8 metri, de pe podul Mareşal Prezan.

Vezi mai jos filmarea postată pe Facebook de adolescent!

UPDATE:

Marți după amiază, tânărul a șters de pe contul său de socializare filmulețul din Parcul Salca.