Meciul, care va începe de la ora 11 şi se va desfăşura pe Stadionul Municipal "Iuliu Bodola" va opune ocupantele locurilor X, FC Bihor, cu 13 puncte, şi III, Gloria Bistriţa, cu 24 de puncte.

"Suntem în faţa unui retur de campionat care se anunţă a fi foarte, foarte dificil. Suntem mulţumiţi de modul în care băieţii s-au pregătit în această perioadă şi avem încredere că putem să strângem puncte din absolut toate jocurile care vor urma. E important că în această perioadă nu au fost accidentări grave. Au fost mici probleme care s-au rezolvat şi nimeni nu a necesitat repaus total foarte mult timp, aşa că putem spune că din punct de vedere medical, toată lumea e în deplinătatea forţelor", a declarat antrenorul principal al "roş-albaştrilor", Alexandru Pelici.

Pentru jocul de sâmbătă, tehnicianul orădean nu va putea conta pe serviciile jucătorilor Răzvan Lupu şi Mădălin Popa, care sunt suspendaţi.

"Întâlnim o echipă care îşi doreşte promovarea în prima ligă. E un joc foarte dificil, aşa cum vor fi toate de altfel, sunt 18 finale pentru noi (referindu-se inclusiv la jocurile din faza a doua a campionatului, play-out sau play-off - n.r). Sperăm să putem să ne ridicăm la nivelul jocului pe care l-am făcut cu Poli Timişoara, să fim concentraţi şi cred că dacă vom reuşi acest lucru, vom reuşi şi să debutăm cu dreptul", a mai declarat antrenorul Alexandru Pelici.

La rândul său, căpitanul echipei, Florin Lazăr, a făcut apel către fanii "roş-albaştrilor" să fie alături de echipă în această stagiune de primăvară, fiindcă deocamdată formaţia ocupă un loc retrogradabil, dar "cu muncă, dăruire, ambiţie şi suporterii alături de noi, putem să obţinem ce ne propunem şi să realizăm rezultate frumoase".

Preţul biletelor la jocurile de pe teren propriu ale echipei FC Bihor din campionat rămân şi pentru stagiunea de primăvară câte 10 lei, cu copii, liceeni, femeile şi pensionarii având gratuitate.