Îţi aminteşti când erai mic şi visai să conduci şi tu o maşină de Poliţie sau una de pompieri? Ei, bine, fima Urban Retail Group din Oradea oferă această facilitate, pentru copilaşii care au minimum 2 ani. Având "autobaza" la ERA Shopping Park, date fiind restricţiile cauzate de coronavirus, maşinuţele pot fi închiriate de acum și în patru parcuri din Oradea: Salca, 1 Decembrie, Libertăţii şi Olosig.

Practic, este vorba despre mici autoturisme electrice în care copiii pot intra şi le pot mânui după cum doresc. Bineînţeles, supravegheaţi de adulţi. Părinţii îi pot ghida de la distanţă, dat fiind că telecomenzile bat între 50-100 de metri, cu frecvenţă protejată fiecare, astfel că nu interferează între ele.

"Aşa cum i-am obişnuit pe clienţii noştri din ERA Shopping Park, după fiecare copil maşinuţele sunt dezinfectate cu două tipuri de dezinfectant: Igienol, pentru e-coli şi bacterii, şi Mikrozid pentru viruşi şi în special pentru noul Coronavirus. Angajaţii noştri poartă măşti de protecţie, chiar şi în aer liber. Păstrăm tradiţia de la ERA Shopping Park - unde în continuare va aşteptăm, de îndată ce situaţia cauzată de Covid-19 ne va permite", afirmă reprezentanţii firmei.

Mașinuțe cu dotări

Toate maşinuţele au dotări premium care oferă siguranţă ocupanţilor. Între acestea, este bine de ştiut că aparatele au funcţie de pornire progresivă pentru protecţia coloanei vertebrale, roţi din cauciuc pline, scaune tapiţate, radio FM, slot-uri SD-CARD, USB, claxon, Bluetooth şi faruri/stopuri led.

Închirierea lor costă 1 leu pe minut, iar în viitorul apropiat, micii şoferi vor primi, bonus, şi vouchere - aşa numite "permise de conducere"- în baza cărora, dacă plăteşti 15 minute, câştigi încă 5, de exemplu. "Permisele de conducere din ERA Park vor fi valabile și în parcuri. La fel, permisele care vor fi eliberate în parcuri vor fi valabile şi în centrul comercial.

Maşinuţele pot fi încercate zilnic, după un orar care depinde, însă, de vreme. "Când nu plouă, suntem prezenţi în cele patru parcuri mari ale oraşului: Salca, 1 Decembrie, Libertăţii şi Olosig", arată reprezentanţii firmei.

Plata se poate face inclusiv cu cardul. Terminalele sunt puse la dispoziţie de Banca Transilvania, iar posesorii cardurilor STAR BT pot plăti cu puncte în loc de bani.

De reţinut că aceste maşinuţe se recomandă copiilor care au minimum 2 ani, iar sarcina maximă admisă este de 35 de kilograme.

Livrare în două ore

În plus, părinţii care vor să facă un cadou inedit pot şi comanda aceste maşinuţe, pe care reprezentanţii firmei nu doar le închiriază, dar le şi comercializează (cu preţuri variind între 1.000 şi 3.000 de lei, în funcție de dotări), personalizează şi chiar asigură service-ul.

"Importăm, distribuim, asigurăm service şi personalizăm aceste maşinuţe – unii doresc, de exemplu, plăcuţe de înmatriculare personalizate – pentru sume ce diferă în funcţie de opţiuni. Părinţii care doresc să cumpere o maşinuţă premium trebuie să se adreseze personalului din cele patru parcuri sau de la magazinul situat în ERA Shopping Park. Alegeţi modelul şi în maximum 2 ore maşinuţa este livrată la adresa indicată (în Zona Metropolitană Oradea)", mai spun reprezentanţii firmei.

De altfel, compania vinde şi maşinuţe second-hand, cu garanţie de 2 ani pentru motoraşe şi calculatorul de comandă, iar acumulatorul este nou, cu garanţie de 6 luni.

Pentru detalii sau comenzi puteţi apela conducerea firmei la telefon: 0737.834.008.

(advertorial)