Detaşamentul 2 de Pompieri a acţionat, luni, în jurul orei 12, pentru scoaterea din Criş a cadavrului unui bărbat identificat ca fiind Ş.P, în vârstă de 39 de ani. Corpul bărbatului a fost descoperit de către un trecător lângă pilonul central al Podului Densuşianu din zona Ioşia.

„Am primit un apel de la un cetăţean care văzuse cadavrul plutind în Criş. Un echipaj de salvare s-a deplasat la faţa locului şi a intervenit cu barca pneumatică pentru scoaterea corpului neînsufleţit. Cadavrul a fost predat organelor de Poliţie", a declarat Cristian Herţe, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, dar şi cei ai Serviciului Criminalistic s-au deplasat la faţa locului, dar în urma examinării sumare pe corpul bărbatului nu au fost găsite urme vizibile de violenţă.

„Corpul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Oradea pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cauzei exacte a decesului", a precizat inspectorul Alina Dinu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Acesta este al doilea cadavru recuperat din Crişul Repede în ultimele două zile, după ce duminică, corpul neînsufleţit al unui bărbat în vârstă de 32 de ani a fost găsit în apropierea Podului Intelectualilor.