Așa cum obișnuiesc în fiecare an, studenții specializării Design a Facultății de Arte din Oradea își vor prezenta creațiile în cadrul unui eveniment deschis publicului.

Ajunsă la a zecea ediție, Design Expo 2023 va avea loc pe 29 martie, de la ora 18, în holul Bibliotecii Universității din Oradea, iar cu prilejul acestei ediții jubiliare, organizatorii au pregătit și un design-concert.

„Ne-am propus să prezentăm publicului piese specifice zonei de café-concert, melodii cunoscute, plăcute, mai accesibile publicului. Dar, cum biblioteca nu este o cafenea, i-am spus design-concert”, a explicat lectorul universitar Ana-Maria Abrudan, coordonatoarea evenimentului.

Recitalul vocal-instrumental va fi susținut de studenții de la Departamentul Muzică Semro Remus și Chiș Ionuț, coordonați de lectorii Ariadna Mircescu și Vladimir Agachi Vladimir.

La Design Expo 2023 vor expune studenții din toți cei trei ani ai studiilor de licență de la specializarea Design și masteranzii de la Design de obiect: Modă și Ambient.

„Pe simeze și standuri vor fi expuse: planșe de prezentare, machete, prototipuri și proiecte din domeniul designului de produs, ambiental și grafic”, a transmis Universitatea din Oradea, printr-un comunicat remis marți.

La eveniment sunt invitați și reprezentanți ai unor firme locale, care sunt în căutarea de tineri designeri.

Expoziția va rămâne deschisă până în 28 aprilie.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!