Un videoclip muzical promovează Oradea. Acesta a fost realizat pentru melodia "Mulţumesc" compusă de hip-hopperul orădean Saylas (Vali Badea) şi interpretată în colaborare cu Alexandra Broinaş.

"Mesajul melodiei este unul pozitiv, care te îndeamnă să crezi în tine şi să-ţi urmezi visele. Ideea este să nu te mulţumeşti niciodată cu puţin, dar în acelaşi timp să apreciezi ceea ce ai", a explicat pentru BIHOREANUL compozitorul piesei, cunoscut în Oradea datorită melodiilor sale.

La începutul acestui an, Saylas i-a propus orădencei Alexandra Broinaş, absolventă a cursurilor de muzică ale Şcolii de Arte Francisc Hubic, să cânte refrenul melodiei, iar videoclipul a fost filmat în luna mai.

Imaginea este una de calitate, iar videoclipul e realizat la nivel profesionist. "Fiind amândoi orădeni am decis să promovăm oraşul nostru frumos în videoclip, dar şi să lucrăm doar cu orădeni şi să arătăm că există talente artistice în acest oraş", a spus şi Alexandra Broinaş.

Videoclipul piesei "Mulţumesc" a fost postat pe Youtube în data de 4 iulie şi a strâns deja peste 10.000 de vizualizări, dar şi multe laude atât pentru cântec cât şi pentru videoclip.

Este primul single de pe viitorul album al orădeanului Saylas.