Influencerița și prezentatoarea TV Alina Ceușan așteaptă al doilea copil.

Ea a făcut anunțul prin intermediul unei scrisori către fiul său, Rock, pe care a publicat-o pe contul ei de Instagram, cu aproape 1 milion de urmăritori, alături de un clip video cu mai multe ipostaze de familie, dar și cu momentul în care Alina află că este însărcinată din nou. 

„Dragul nostru Rock, 

Avantajul de a crește alături de un frate sau o soră este că devii tot mai bun la fracții… De asemenea se spune că, indiferent de vârstă, când ești alături de ei, te întorci parcă instant în copilărie.

Ăsta-i cel mai frumos dar pe care noi ți-l putem da… și atât eu, cât și Raul vorbim din experiență, pentru că fiecare dintre noi avem pe cine suna și la trei noaptea dacă este cazul. Viața noastră se va schimba din nou, în luna august… și sperăm ca schimbarea să vină în forma celui mai bun prieten pentru tine, iubitul nostru copil” - este mesajul pe care Alina Ceușan l-a scris pentru băiatul ei. 

În vârstă de 31 de ani, prezentatoarea emisiunii „Love Island” de la Pro TV e căsătorită din anul 2019 cu Raul Țișa, care e hairstylist, și împreună au un băiețel, pe Rock, care a venit pe lume în 2020, scrie Libertatea.ro.

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!