Având în vedere contextul epidemiologic actual, referitor la adoptarea unor măsuri în scopul prevenirii îmbolnăvirii cu coronavirus (Covid-19),  informăm călătorii că în 12 martie 2020 toate cursele planificate pe liniile de tramvai şi autobuz au fost efectuate.

Tramvaiele au oferit o capacitate transport de 71.800 locuri, au fost transportaţi 16.756 călători, realizându-se un grad mediu de încărcare de 23,33%.

Autobuzele au oferit o capacitate de transport de 153.720 locuri, au fost transportaţi 16.914 călători, realizându-se un grad mediu de încărcare de 11,00%.

Gradul maxim de încărcare cu călători înregistrat a fost următorul:

- în orele de vârf de  dimineaţă - tramvaie: 27%; autobuze: 28%;

- în orele de vârf de la amiază – tramvaie: 29%; autobuze: 23%;                      

- în afara orelor de vârf nu s-au înregistrat grade mai mari de încărcare decât cele din perioada orelor de vârf.

Reamintim utilizatorilor serviciului de transport despre metodele de plată digitale ale titlurilor de călătorie, respectiv: SMS, la aparatele POS montate în mijloacele de transport, cu ajutorul cardului contactless şi on-line, pe site-ul societăţii.

De asemenea informăm călătorii că s-a efectuat dezinfecţia habitaclurilor mijloacelor de transport în comun (scaune, pardoseli, bare şi suporţi de susţinere, validatoare şi case de marcat, etc.), a cabinelor de aşteptare din staţiile de tramvai şi autobuz şi sălile de aşteptare din cele trei autogări administrate de S.C. O.T.L. SA.

Asigurăm călătorii că gradul de încărcare al mijloacelor de transport este monitorizat permanent şi orice informaţii legate de transportul public vor fi transmise în timp util.