Instituţia Prefectului Judeţului Bihor îşi actualizează lunar secţiunea de site referitoare la liniile de finanţare deschise, "pentru a permite accesul rapid la informaţiile privind programul de dezvoltare şi modernizare a activităţilor de comercializare a produselor şi serviciilor de piaţă în vederea facilităţrii accesului organizaţiilor neguvernamentale şi a întreprinderilor mici şi mijlocii la surse de finanţare", arată un comunicat dat publicităţii de Cancelaria Prefectului.

Altfel spus, "vrem să amintim cetăţenilor din întregul judeţ că pe site-ul instituţiei noastre pot găsi toate informaţiile necesare pentru a obţine finanţări pentru IMM-uri şi ONG-uri", a explicat marţi, pentru BIHOREANUL, Claudia Timofte, directorul Cancelariei Prefectului.

Astfel de informaţii sunt disponibile pe site-ul www.prefecturabihor.ro, la secţiunea "Recente", pe care persoanele interesate o găsesc în partea de sus, dreapta, a site-ului.

Aici sunt publicate toate sursele de finanţare, de pildă, pentru luna martie, distinct pentru ONG-uri şi pentru IMM-uri, alături de informaţiile privind "Programul de dezvoltare şi modernizare a activităţilor de comercializare a produselor şi serviciilor de piaţă".