După pregătirea fizică, jucătorii echipei orădene de handbal masculin CSM au intrat în etapa a doua a antrenamentelor din această iarnă, cea care a adus şi primul joc amical.

În prima dispută de verificare, elevii antrenorului Sebastian Tudor au evoluat la Timişoara, în compania formaţiei locale Politehnica, echipă care activează în prima divizie, unde ocupă locul IX.

Meciul, care a opus formaţia gazdă, aflată într-un eşalon superior, dar şi cu perioada avansată a pregătirilor, şi echipa orădeană, ajunsă abia în etapa a doua a pregătirilor, a adus o victorie categorică bănăţenilor, care s-au impus în final cu scorul de 49-29.

Jocul a fost ceva mai echilibrat doar la început, pentru că apoi, treptat, gazdele au pus stăpânire pe joc, s-au detaşat pe tabelă şi în pauză au intrat cu un avantaj de 10 goluri, scor 23-13.

Din păcate nici partea secundă a confruntării nu a fost diferită. Acest interval a fost adjudecat tot de Poli la o diferenţă de zece goluri. Scorul final a fost 49-29, un scor care spune destule despre nivelul de pregătire al celor două echipe.

Dacă de la formaţia bănăţeană s-au remarcat Timofte, Fenici şi Chikovani, fiecare reuşind să înscrie câte 6 goluri, de la CSM Oradea cel mai eficace a fost Silvian Amihăesi, autor a 10 goluri.

În următorul joc amical al acestei ierni, handbaliştii orădeni vor evolua tot în deplasare, la Satu Mare, cu una dintre colegele de serie, formaţia locală CSM, într-un meci care este programat pentru marţi, 3 februarie.