Echipele bihorene de fotbal au suferit înfrângeri în cadrul etapei intermediare de marţi din Liga a III-a. Cu toate că a evoluat pe teren propriu, formaţia Unirea Valea lui Mihai a fost învinsă de gruparea reşiţeană CSM Şcolar cu scorul de 1-0, printr-o reuşită a lui Beolescu din minutul 53.

Deşi a evoluat în deplasare, pe terenul unei formaţii din partea inferioară a ierarhiei, şi CF Bihorul Beiuş a fost învinsă marţi, la Sebiş, de echipa locală, Naţional, cu acelaşi scor, de 1-0, printr-un gol marcat tot în repriza secundă, de Băd, în minutul 78.

Cum ACS Recaş s-a impus la Reşiţa, Bihorul Beiuş a rămas cu 6 puncte în urma liderului şi ocupă în continuare locul III. Echipa de pe poziţia secundă, FC Hunedoara nu a avut probleme în a se impune pe teren propriu în această rundă, câştigând cu scorul de 3-0 jocul cu Millenium Giarmata.

Prin înfrângerea de pe teren propriu, Unirea Valea lui Mihai a a coborât un loc şi se situează acum pe poziţia a XI-a, fiind tot mai ameninţată cu retrogradarea.


Rezultatele şi marcatorii etapei a XIX-a din Seria V a Ligii a III-a la fotbal:
Jiul Petroşani - Mama Mia Becicherecu Mic 1-0
Hardău (68)
Flacăra Făget - FC Caransebeş 1-1
Gălan (28 - pen.) / Suru (58 - pen.)
Valea lui Mihai - CSM Şcolar Reşiţa 0-1
Beloescu (53)
Naţional Sebiş - Bihorul Beiuş 1-0
Băd (78)
Gloria Reşiţa - ACS Recaş 0-1
Boldea (14)
CFR Simeria - Timişoara II 2-2
An. Suciu (15), Lintaru (50) / Dobricean (2, 69)
Vladimirescu 2003 - Gloria Arad 2-3
A. Mihai (80), Sighete (89) / Puie (2), Eşanu (22), Ad. Popa (77)
FC Hunedoara - Millenium Giarmata 3-0
Păcurar (22), Muşuroia (37), R. Cristian (89)


clasament liga a treia.jpg