După ce piesele sale au urcat pe primul loc în topurile din Bulgaria, Polonia, Spania, Rusia, Ungaria, Turcia, Grecia, Belgia şi Franţa, Inna a stârnit curiozitatea paparazzilor din aceste ţări. De fiecare dată când merge să cânte acolo, miniona vedetă are un alai de fotoreporteri pe urme, dornici s-o surprindă în poze şi să-i smulgă câteva cuvinte.

Este şi motivul pentru care Inna solicită cel puţin patru gărzi de corp de fiecare dată când pleacă în străinătate. Iar echipa managerială care se ocupă de cariera vedetei de numai 23 de ani se conformează, pentru că nu e vorba de un moft, ci de o necesitate.

Două păţanii ale Innei peste hotare vin să confirme acest lucru: în Grecia, cântăreaţa a fost urmărită de paparazzi pe motociclete, iar în Spania, la Barcelona, bodyguarzii s-au văzut nevoiţi să imobilizeze, în hotelul în care vedeta a fost cazată, un fotograf care devenise mult prea insistent.

Popularitatea Innei este mai mare pe zi ce trece. Pe youtube, Inna a adunat până acum 110 milioane de accesări ale celor cinci hituri ale sale, "Hot", "Love", "Amazing", "Dejavu" şi "10 minutes", şi circa 130 milioane pentru toate videoclipurile ei, în total.

Inna tocmai a apărut cu un pictorial incendiar şi în ediţia cehă a revistei FHM. Fotografiile au fost realizate în România de Edward Aninaru. Pentru cântăreaţă e a treia apariţie în FHM după ediţiile din România şi Franţa.