Un clip realizat de Matei Dima - care anul trecut a primit premiul pentru inovatia anului la prima editie a YouTube Music Awards, in calitate de regizor - a starnit mari controverse in mediul online, scrie realitatea.net.

Inregistrarea o are in prim plan pe Inna, care intruchipeaza o femeie de etnie roma. Postat pe YouTube in urma cu cateva zile, clipul a strans pana acum peste 27.000 de vizualizari.

In timp ce multi internauti se arata amuzati, chiar si cei care nu vorbesc limba romana si care recunosc ca nu inteleg nimic, altii considera ca acest filmulet nu face decat sa aduca deservicii Romaniei. "Daca ai putin respect pentru Romania ai sterge in clipa asta acest clip total idiot, care pare o gluma pentru tine is INNA. Crede-ma ca nu este bine ce faceti voi in acest clip! DELETE" - este unul dintre comentariile postate pe Youtube.

Clipul face parte din proiectul BRomania, care isi propune, prin intermediul unor filmulete de 15 secunde, sa amuze. Canalul de YouTube este unul popular, fiind postate numeorase inregistrari, cu teme extrem de diferite.