Nou-înfiinţata secţie de înot a clubului CSS LPS Bihorul a participat deja la primul concurs. La Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu" s-au desfăşurat în această săptămână întrecerile Cupei "Moş Crăciun" la înot, competiţie care a reunit la start 144 de concurenţi, toţi fiind din Oradea.

"Deşi au învăţat să înoate doar de 6 luni, copii noştri s-au descurcat admirabil", a declarat antrenorul reprezentanţilor de la CSS LPS Bihorul, Petre Gepian. Deşi nu au ocupat locuri pe podium, aceştia s-au situat de patru ori pe poziţia a IV-a, de două ori pe locul V, de trei ori pe locul VI şi de două ori pe poziţia a VII-a.

Cele mai bune rezultate le-au înregistrat Alex Avram, în probele de liber şi spate, a copiilor născuţi în anul 1996, şi Diana Popa, tot la liber şi spate, pentru concurenţii născuţi în anul 2001. Aceştia au ocupat de fiecare dată poziţia a IV-a. Pe locul V s-au situat Kun Brigitta (spate, 2001) şi Bartok Zsanett (spate, 2003). Pe poziţia a VII-a s-a situat Andrei Dudău, în proba de spate, dar şi Maria Caraban, la spate şi liber, 2001.

În proba de liber, sportivele Kun şi Bartok au ocupat împreună poziţia a VI-a, împărţind locul şi cu Andrei Dudău.