Au început înscrierile la noul Campionat Judeţean de mini-fotbal. Singurul campionat de mini-fotbal din Bihor desfăşurat sub egida Federaţiei Române de Mini-fotbal, se va desfăşura la Baza Sportivă “Tineretului” din Oradea, acreditată să organizeze astfel de competiţii.

Noua ediţie a întrecerii va debuta în data de 16 septembrie 2016, de această dată cu două eşaloane, o premieră pentru judeţul Bihor. Primul eşalon va fi unul în care ocupantele primelor două locuri la finele sezonului regulat vor participa la campionatul regional, pentru ca ocupantele locurilor trei şi respectiv patru să reprezinte judeţul Bihor în Cupa României.

De menţionat că va exista un un play-off după terminarea sezonului regulat.

Eşalonul secund va fi rezervat în special echipelor de amatori care doresc să se afirme în cel mai popular sport al planetei, neexistând taxă de înscriere.

Se va juca (la fel ca şi în primul eşalon) un meci cu două reprize a câte 25 minute fiecare, o dată pe săptămână, atunci când programul combatantelor permite. Echipa învingătoare va primi 3 puncte, rezultatul de egalitate va fi recompensat cu câte un punct pentru fiecare echipă, în timp ce la înfrângere nu se va primi niciun punct.

Fiecare jucator va fi legitimat la Federaţia Română de mini-fotbal, pentru a avea o situaţie exactă a fiecărei echipe.

Organizatorii au pregătit o serie de premii consistente pentru formaţiile clasate în fruntea celor două ierarhii, ceea ce face ca disputele să fie mult mai animate.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute de la Iova Adrian, tel. 0729.351.276.