O tânără în vârstă de 25 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce în cursul după amiezii de duminică s-a aruncat de la etaj în cartierul Nufărul, în circumstanţe până acum nelămurite pe deplin.

"În jurul orei 16, poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea au fost sesizaţi, în urma unui apel primit prin 112, că o persoană ar fi căzut de la etajul 5 al unui bloc de pe strada Nufărului. Poliţiştii orădeni s-au deplasat cu operativitate la faţa locului şi au identificat persoana ca fiind o femeie de 25 de ani din Oradea. În urma evenimentului tânăra a suferit multiple leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital. În acest moment nu există suspiciuni să fi fost victima vreunei infracţiuni", a declarat duminică seară, la solicitarea BIHOREANULUI, ofiţerul de presă al Poliţiei Bihor, Ioana Lascău.

Femeia a ajuns la Spitalul Judeţean din Oradea. "Victima a fost preluată de echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD Oradea şi predată la Unitatea de Primire Urgenţelor cu semne vitale", a confirmat reprezentanta Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Alina Butaci.

Sursele BIHOREANULUI spun că tânăra ar fi sărit din casa scării, dintre etajele 5 şi 6, şi a avut noroc, aterizând pe un fel de terasă, care a atenuat şocul.

Totuşi, ea avut numeroase răni, pentru care va fi tratată de medici. Din câte se pare, femeia ar fi vrut să își pună capăt zilelor.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a lămuri cele întâmplate.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!