YTS Dental View - Oradea a adus pentru medicii și pacienții orădeni un nou soft care revoluționează standardele practicii stomatologice.

Având la bază cercetarea și statistica a milioane de cazuri adunate în 10 ani (2012-2022) și împreună cu American Dental Association, a fost creat un soft care folosește INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ pentru a oferi o mai mare acuratețe și siguranță în diagnosticul stomatologic.

Comunicarea medic-pacient este mult mai ușoară având ca suport imaginile care evidențiază într-un aspect plăcut toate detaliile care până acum erau dificil percepute.

Cariile, problemele parodontale, marginile unor restaurări mai vechi, adâncimea cavității, nivelul osului, părți specifice din dinte, calculi dentari sau radiotransparente - toate acestea sunt cu ajutorul acestui soft detectate și evidențiate.

77% dintre pacienții intervievați în SUA au spus că încrederea și comunicarea cu dentistul a fost mult îmbunătățită prin folosirea softului A.I “Second Opinion”.

Deci acest program ajută medicii dentiști acolo unde există semne de întrebare din partea pacientului, fără a necesita o nouă expunere la radiații a acestuia. De asemenea comunicarea și înțelegerea radiografiei este mult ușurată prin trasarea unor linii colorate în zonele problemă și măsurarea acestora cu precizie.

Softul se aplică momentan radiografiilor retroalveolare și este disponibil medicilor dentiști și clinicilor partenere YTS DENTAL VIEW.

Conform datelor ADA (American Dental Association), 65% din pacienți nu înțeleg radiografia; 59% din pacienți nu au încredere în diagnosticul dat și 78% dintre ei consideră ca înțelegerea diagnosticului este cheia către acceptarea tratamentului stomatologic.

Foarte important, peste 50% dintre pacienții de peste 12 ani au carii în dinții permanenți. Pentru a-i ajuta să vadă și să accepte necesitatea tratamentului dentar imaginile oferite de acest soft s-au adeverit a fi extrem de specifice.

SECOND OPINION ca soft de INTELIGENȚĂ ARTIFICIALĂ detectează instant și evidențiază și cele mai greu detectabile cazuri printr-o simplă radiografie dentară locală.

Adresa: Strada Republicii nr.30 (parterul Crișul Shopping Center)
Telefon: 021 9878

Orar: Luni-Vineri 08:00-20:00
         Sâmbătă  08:00-14:00

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!