Inseparabil de Crăciun şi de colinde în România, Ştefan Hruşcă a ajuns şi subiectul unor glume pe internet zilele acesta. Chiar mai mult, există şi o pagină de internet, Hruşcă detronând, cel puţin la noi în ţară, glumele ”online” cu Chuck Norris.

Mesaje de genul ”Dacă te-ai săturat să asculţi colinde la serviciu, pe stradă sau prin magazine, iar Hruşcă ţi se pare un infern, trebuie să vadă lumea că exişti. Pune mâna pe un metal greu!” sau ”Fă o faptă bună de sărbători: nu băga colinde la serviciu!” îi amuză pe utilizatorii de Facebook.

Ba chiar mai mult, există şi un site, www.hruscafacts.ro, unde găseşti compilaţia Best of Ler. Piesele propuse: Ridică-mă la Ler, de L.E.R. Mafia şi Lerodana, Let's Talk About Ler (Ler&Peppa) şi It's My Ler (Dr. Lerban).

Astfel, se pare că moda bancurilor cu Chuck Norris a apus, actorul fiind detronat de Hruşcă. Cel puţin în perioada sărbătorilor. Printre glumele cu Hruşcă sunt: chitara lui Hruşcă e mai tare ca sabia lui Ştefan, când Hruşcă e răcit, se amână Crăciunul, Moş Crăciun este al doilea producător de ler, după Hruşcă, primul cuvânt zis de Hruşcă n-a fost mama, ci ler, soarele răsare în fiecare zi doar cu acordul lui Hruşcă, când primeşte un apel, telefonul lui Hruşcă sună lin, Hruşcă nu ascultă colinde, colindele îl ascultă pe Hruşcă.