La nici o săptămână de la spectaculosul accident cu trei maşini, din care una a fost aruncată cu roţile în sus pe o alta, o nouă coliziune a avut loc, duminică seară, exact în aceeaşi intersecţie, protagoniste fiind două autoturisme conduse de către femei.

Este vorba de un Peugeot combi, care, potrivit unor martori, mergea pe bulevardul Magheru, dinspre magazinul Crişul spre Podul Dacia, şi de un autoturism Skoda, care se încadra în intersecţie dinspre hotelul Contintental, fiind acroşat din dreapta.

Şoferiţa Skodei ar fi trebuit să acorde prioritate, dar nu a avut vizibilitate bună. Accidentul a fost favorizat de faptul că semafoarele nu funcţionau, după ora 23 ele fiind trecute pe lumină intermitentă.

Ancheta polițiștilor va lămuri exact modul în care s-a produs evenimentul rutier și cine a fost vinovat pentru producerea lui.

Cert este că, din impact, ambele maşini au ajuns într-o poziţie nefirească, în colţul dinspre restaurantul Crinul alb al intersecţiei. Şoferiţele au suferit, din câte se pare, răni uşoare.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de Poliţie şi de urgenţă, iar o persoană a fost transportată la spital, pentru investigaţii.

UPDATE. Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de Poliţia Bihor, din cercetările efectuate de agenţii rutieri a reieşit că vina pentru accident o poartă şoferiţa autoturismului Skoda, o tânără în vârstă de 24 de ani din Marghita care nu a respectat semnificaţia indicatorului rutier "Cedează trecerea" şi nu a acordat prioritate de trecere la ieşirea de pe Aleea Ştrandului spre strada General Magheru.

Din această cauză, autoturismul ei a intrat în coliziune cu un Peugeot combi condus regulamentar de o femeie de 43 de ani, din Oradea.

În urma accidentului rutier, o femeie de 27 de ani, din municipiul Arad, judeţul Arad, pasageră în primul autoturism, a suferit leziuni uşoare.