Echipa orădeană de polo CSM Digi, campioana României, va susţine miercuri seară, la Berlin, următorul joc din faza grupelor Ligii Campionilor Europeni. Formaţia orădeană va întâlni gruparea gazdă Spandau, într-un joc foarte important pentru calificarea în primăvara europeană.

Fără nicio victorie în primele patru etape, echipa berlineză are o presiune în plus, fiindcă evoluează în bazin propriu şi în cazul unui eşec îşi va diminua considerabil şansele de a mai prinde locul IV, în timp ce, invers, dacă CSM Digi va izbuti să se impună va face un pas important către primăvara europeană.

Formaţia orădeană a plecat marţi spre Germania, după ce în ultima perioadă s-a pregătit intens pentru acest joc, disputând săptămâna trecută câteva partide de verificare în Ungaria,cu Szolnok şi Szentes, iar luni a efectuat un ultim antrenament comun cu Vasas Budapesta.

Partida Spandau Berlin - CSM Digi Oradea va conta pentru runda a V-a a grupei D din Liga Campionilor. Dacă orădenii au început sezonul cu o înfrângere acasă, în faţa celor de la Szeged, 9-14, apoi au pierdut la Belgrad, 7-8 cu Partizan, iar în etapa a IV-a au reuşit să se impună pe teren propriu în meciul cu Galatasaray, scor 11-8, campioana Germaniei are numai înfrângeri până în acest moment, 5-8, cu Szeged, în deplasare, 9-10 cu Partizan Belgrad, acasă, şi 7-10 cu Galatasaray, în deplasare.

În celălalt meci al etapei a V-a din grupa D, la Istanbul, Galatasaray o va întâlni pe Szeged Beton, în timp ce Partizan Belgrad are liber.