Biletele pentru All Star Game, meciul care va inaugura Sala Polivalentă din Oradea, s-au pus în vânzare joi după amiază, la preţuri între 20 şi 100 de lei, în funcţie de sectorul ales.

Organizatorii nu au dezvăluit prea multe despre show, însă au precizat că, pe lângă meciul în care se vor întâlni cei mai buni jucători de baschet din Liga Naţională a României, spectatorii vor avea parte şi de "momente muzicale şi artistice din partea unor invitaţi surpriză". 

Biletele se pot achiziţiona de pe portalul eventbook.ro la preţurile de 20, 30, 50, 75 sau 100 de lei. 

"CSM Oradea, din postură de organizator al evenimentului, în parteneriat cu Federaţia Română de Baschet, invită toţi iubitorii baschetului din ţară la acest eveniment cu dublă semnificaţie: celebrarea jocului de baschet şi inaugurarea unei noi case pentru sportul orădean, bihorean şi românesc. Noua Sală Polivalentă dispune de o capacitate a tribunelor de 5.300 locuri pentru meciuri de baschet, respectiv de facilităţi moderne, la standarde actuale", au transmis organizatorii.

Suporterii CSM Oradea care au cumpărate abonamente pentru meciurile echipei de baschet masculin în sezonul competiţional 2021/22 beneficiază de un voucher pentru All Star Game 2022.

"Acest voucher are valoarea de 50 de lei şi poate fi folosit fie ca discount pentru sectoarele 2-3-9-10-17-18, fie drept gratuitate în restul Arenei. Abonaţii trebuie să acceseze platforma Eventbook.ro, iar după alegerea locului în sală să introducă codul de pe abonamentul achiziţionat pentru a beneficia de voucher. Această facilitate este valabilă până la data de 16.04.2022", se precizează pe site-ul CSM. 

All Star Game va avea loc pe 20 aprilie, de la ora 17. 

De la CSM Oradea au fost selectaţi în Echipa Nordului patru jucători. Este vorba despre Kris Richard, Bobe Nicolescu (căpitanul echipei), Mark Ogden jr. şi Garlon Green. Antrenorul Cristian Achim a fost selectat pe banca tehnică a aceleiaşi echipe, iar Tudor Fometescu figurează printre rezerve (în cazul în care apar accidentări până la meci).

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!