ERA te pregăteşte pentru şcoală! În acest sfârşit de săptămână, orădenii sunt aşteptaţi, cu mic, cu mare, la ERA Park. În întâmpinarea deschiderii anului şcolar, complexul comercial din Calea Aradului organizează un Târg de Şcoală complet, gândit ca o activitate deopotrivă serioasă şi distractivă pentru cei mici.

Pentru toţi

La Târgul de Şcoală elevii orădeni vor avea posibilitatea de a-şi alege cele mai frumoase rechizite, uniforme şi ghiozdane, dar şi manuale şi cărţi şcolare. Pe lângă aceasta, şcolarii îşi vor afla care sunt activităţile în care se vor implica în noul an şcolar, oferite de centre de agrement, şcoli de dans, cluburi, de la programe after school şi cursuri de limbi străine până la cursuri de teatru.

Pe parcursul celor trei zile, la Târg vor fi prezente şi cabinete de logopedie, stomatologie sau optică medicală, ce se îngrijesc de sănătatea micuţilor. În plus, pe toată durata weekend-ului copiii care vor veni la ERA vor avea parte de multe sur prize. Una este posibilitatea de a participa la lecții de echitaţie gratuite, pe ponei şi cai de rasă!

Târgul Şcolar este deschis în perioada 9-11 septembrie, zilnic între orele 10-20.

Şah şi Aikido

În plus, Festivalul de Şah, devenit deja un eveniment cu tradiţie la ERA Park, revine sâmbătă, 10 septembrie, începând cu ora 10. Sesiunile de joc vor fi desfăşurate pe doua secţiuni: copii şi adulţi, care vor juca în câte 7 runde, conform sistemului elveţian. Participanţii vor primi numeroase premii precum vouchere de cumpărături şi vouchere la locul de joacă Kangaroo, iar toţi cei mici vor primi cadouri din partea organizatorilor.

Toate materialele pentru joc vor fi puse la dispoziţie de către organizatori, iar înscrierile se vor face la faţa locului.

În plus, duminică, 11 septembrie, continuă şi Lecţia de Aikido susţinută de maeştrii de la Clubul Dojo Maya Vital de la ora 11. Cei care vor să înveţe tehnici de autoapărare specific japoneze vor avea la dispoziţie un curs de peste o oră la care participarea este gratuită.

Accesul la ERA Park se poate face cu autobuzele Nr. 23 din Cartierul Cantemir şi Nr. 19 din Cartierul Rogerius. Ambele linii circulă din oră în oră.