Oradea Shopping City organizează, sâmbătă, 28 februarie, ora 11, o nouă competiţie la Cortina Cinema Digiplex dedicată jocurilor X-Box. Pasionaţii de gaming se vor putea întrece pe un ecran de cinema cu diagonala de zece metri, cu un sistem de sonorizare Dolby Surround.

"Cei mai buni jucători ai FIFA 14 sunt aşteptaţi să se înscrie în competiţie până pe 26 februarie, prin completarea formularului de concurs disponibil la Info Point şi la Concession - Cortina Cinema Digiplex, în cadrul Oradea Shopping City sau prin e-mail la adresa marketing@oradeashoppingcity.ro, cu titlul ÎNSCRIERE CONCURS X-BOX şi precizarea în textul e-mailului a următoarelor informaţii: nume, vârstă, adresă de e-mail, telefon şi data înscrierii", anunţă reprezentanţii Oradea Shopping City.

Locurile sunt limitate, iar taxa de înscriere este de 10 lei şi se achită la Cortina Cinema Digiplex până în data de 28 Februarie, la ora 10. Competiţia se va desfăşura în sistem piramidal. "Cel mai bun jucător la FIFA 14 al ediţiei a 3-a XBOX Gaming Competition va pleca acasă cu premiul oferit de Cortina Cinema Digiplex şi Domo: un Xbox 360 Wireless Controller şi jocul FIFA 15", mai spun organizatorii.