În organizarea Clubului Sportiv Crișul Oradea și a Direcției Județene pentru Sport și Tineret Bihor, Arena „Antonio Alexe" va găzdui în acest sfârșit de săptămână întrecerile celei de-a VII-a ediții a Cupei Bihorul la box.

Astfel, timp de două zile, vineri și sâmbătă, pugilişti de la mai multe cluburi din țară, dar și din Ungaria vor participa la această competiție. Din România vor fi prezenți sportivi de la cluburile Crişul și Gym Mar Strong din Oradea, Banatul și LPS din Timişoara, CSŞ Sighet, CSM Baia Mare, CSM Zalău, Olimpia și Universum Cluj, precum și de la BC Arad.

Clubul organizator, CS Crișul, va avea 10 sportivi participanți. Este vorba despre: Raul Buzaş (30 kg),  Raul Oros (42 kg) - la copii; Andrei Budai (54 kg) - la cadeţi; Alexandru Sidor (69 kg) - la tineret; Buzaş Norbert (50 kg), Dănuţ Cotuna (50 kg) și Cosmin Călugăr (52 kg) - la juniori; Rareş Macaru (81 kg), Mihai Şandro (91 kg) și Ionel Oşvat (+91 kg) - la seniori. Toţi acești pugiliști sunt pregătiţi de antrenorul emerit Miklos Mihai.

Competiția va debuta vineri de la ora 16.00, iar sâmbătă, a doua zi, întrecerile se vor relua de la ora 10.00. Intrarea spectatorilor  este liberă.