Consilierul judeţean Szabo Odon, care locuieşte cu chirie la Primărie într-un apartament amplasat în buricul târgului, chiar deasupra Agenţiei CFR, şi-a mărit confortul imobiliar extinzându-se şi în locuinţa vecină.

"Invazia" a avut loc deşi în urmă cu trei săptămâni reprezentanţii municipalităţii negau vehement că acest lucru se va întâmpla. Odon nu se afla pe lista de priorităţi a Primăriei, aşa că nu avea cum să primească încă un apartament.

Pentru ca tânărul politician să poată fi "împroprietărit", conducerea Primăriei a apelat la o şmecherie: nu l-a trecut pe Odon pe lista de priorităţi pentru că ar fi bătut la ochi, ci a scos pe ascuns apartamentul vecin din evidenţe.

După ani de zile în care garsoniera a fost în folosinţa unui chiriaş, un "binevoitor" din Primărie şi-a "amintit" că aceasta ar fi aparţinut, de fapt, de apartamentul închiriat de Odon. Cum era de aşteptat, chiriaşul anonim a fost scos din spaţiu, iar consilierul judeţean şi-a extins apartamentul pe motiv de readucere la planul iniţial. Iar acum urmează să-l cumpere...