5,2 milioane de euro va investi compania Dito Group SRL în parcul Industrial Eurobusiness I Oradea, de pe şoseaua Borşului, în urma contractului încheiat, joi, cu Agenţia de Dezvoltare Locală Oradea.

Anunţul a fost făcut de ADLO, printr-un comunicat, în care se precizează că documentul a fost încheiat în urma unei negocieri directe care a avut loc în luna mai.

Conform documentului, proiectul va fi realizat pe o suprafaţă de teren de 10.090 mp şi vizează extinderea activităţii curente a companiei (investiţii în echipamente şi utilaje, construcţie hală de producţie şi spaţii de birouri), dar şi construcţia unui business hotel cu facilităţile aferente.

"Hotelul va deservi angajaţii companiei din Parcul Industrial Eurobusiness I Oradea şi partenerii de business ai acestora", explică informarea ADLO.

Pe lângă spaţii de cazare şi restaurant, hotelul va avea săli de conferinţe, birouri dotate pentru închiriere de scurtă durată, spaţii de dialog business, zonă de spa şi piscină, lounge, filigorie, terase şi zonă de joacă pentru copii.

Dito Group este o companie cu capital 100 % românesc, înfiinţată în anul 2006, cu sediul în Oradea. Compania oferă soluţii complete de mentenanţă a suprafeţelor de trafic din beton şi asfalt: tehnologie de ultimă generaţie, materiale inovatoare şi soluţii tehnice atestate pentru piste de aeroporturi, drumuri şi poduri, platforme industriale, şine de tramvai şi zone urbane. Societatea activează în Parcul Industrial Eurobusiness I Oradea din anul  2013, încheie comunicatul ADLO.