MA Hub – o asociaţie din Oradea care organizează evenimente menite să le ofere curioşilor alternative de petrecere a timpului liber – îi invită pe aceştia, joi, la proiecţia celebrei pelicule din 1992 "Reservoir Dogs", scrisă şi regizată de Quentin Tarantino.

"De ceva vreme ne-am propus o serie cu filme de debut ale unor regizori aclamaţi, serie pe care o începem cu primul film orchestrat de Quentin Tarantino. Multă lume nu l-a văzut, dintre care o parte se tem că e prea violent. Ceea ce, la nivel de poveste, e complet adevărat, însă e interesant de observat cum majoritatea acestei violenţe e experimentată fără să fie reprezentată şi grafic. Plus că Tarantino e un maestru al dialogului, distribuţia e impecabilă - Harvey Keitel, Steve Buscemi, Tim Roth, Michael Madsen -, iar eu am o slăbiciune pentru filmu' ăsta şi pentru că are o secvenţă savuroasă ce poate fi considerată un soi de 'ars poetica' a ceea ce înţelege Quentin Tarantino că e cinemaul", transmite Răzvan Marchiş, co-fondatorul MA Hub, absolvent de regie de film la UNATC în Bucureşti.

Proiecţia va fi organizată într-o grădină de pe strada Parcul I.C. Brătianu 58 A din Oradea, unde au loc şi alte întâlniri la MA Hub.

Pelicula nu este recomandată minorilor. Pentru proiecţia de joi, doritorilor li se recomandă să ajungă la locul evenimentului în jurul orei 21, iar filmul va fi difuzat de la ora 22.

Pentru a respecta regulile impuse în perioada pandemiei, toţi cei care vor să participe la vizionare trebuie să-şi facă o rezervare în prealabil completând aici un formular pus la dispoziţie de organizatori.

"Pe parcusul evenimentelor noi oferim vin, bere şi limonadă care se achiziţionează prin donaţie, dar tu poţi să îţi aduci de băut, snack-uri, păturică sau orice consideri că vei avea nevoie", transmit organizatorii. 

De altfel, MA Hub nu impune un preţ de intrare, dar face apel la cei care vor să susţină activităţile asociaţiei să facă donaţii la faţa locului "după merit şi trăiri".

Pe finalul săptămânii, MA Hub va găzdui şi un "jam session" cu muzicieni locali, detaliile urmând să fie anunţate.