Primăria și Consiliul Local din Tulca îi invită pe toți fiii comunei să viziteze locurile natale și să sărbătorească împreună cu localnicii această revedere.

Pe 20 și 21 august, în Tulca vor avea loc mai multe evenimente, printre care premierea unor personalități care contribuie la dezvoltarea comunei, a elevilor și sportivilor cu rezultate bune, și mai multe concerte.

„Sâmbătă, 20 august, și duminică, 21 august 2022, Comuna Tulca își așteaptă toți fiii să o revadă și toți împreună să trăim frumoasa emoție a revederii. Vă așteptăm, într-o atmosferă de sărbătoare, cu prilejul căreia o să ne reamintim elemente importante din trecutul comunei, vom analiza prezentul și vom contura viitorul. Împreună o să aducem un omagiu eroilor comunei și se vor înălța, în toate bisericile, rugăciuni pentru sănătatea, prosperitatea și pacea tuturor fiilor comunei Tulca”, este invitația lansată de primarul Daniel Avrămuț.

Sărbătoarea are în program și un concurs de gastronomie locală, deschiderea unei expoziții cu obiecte vechi din comună și discuții legate de trecutul, prezentul și viitorul satelor care o compun.

Concertele vor începe sâmbătă de la ora 18, iar duminică, de la ora 17. Printre artiștii care vor urca pe scenă se numără Felicia Costin, Alexandra Chira, Simona Brișcan și Raoul.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!