Al treilea şi ultimul avion care a adus invitaţi ai lui Ion Ţiriac în Bihor a aterizat pe Aeroportul din Oradea în jurul orei 17.30, deşi era programat să ajungă la destinaţie din Viena la 16.20. „A pornit mai târziu din Viena", a explicat comandantul aeroportului orădean, Gheorghe Pasc. Imediat după ce s-au debarcat, celor opt bărbaţi li s-au verificat actele şi armele pe care le-au adus cu ei.

După modelul altor ani, niciunul dintre afacerişti nu a fost dornic să facă declaraţii presei, rezumându-se să declare că le place România.

Şapte din cei ajunşi pe aeroportul orădean s-au îmbarcat într-un microbuz, un singur invitaţi mergând cu o maşină de teren distinctă. De asemenea, într-o altă maşină s-au aflat persoane care se ocupă de organizarea evenimentului de la Balc.

Din fericire, toate cele trei avioane care au ajuns vineri la Oradea au aterizat în condiţii de siguranţă şi fără incidente.

Potrivit comandantului Aeroportului, Ion Ţiriac, dar şi alţi invitaţi ai săi au mers cu avionul cel mai probabil la Debreţin.

Citeşte pe aceeaşi temă şi Primii invitaţi ai vânătorii de la Balc au aterizat la Oradea şi Primarul din Monte Carlo împuşcă mistreţi în Bihor