Prim-ministrul Victor Ponta ne anunţa, la sfârşitul săptămânii trecute, că va fi luni în Camera Deputaţilor şi, în calitatea sa de deputat, va şi vota! Este doar obligaţia lui regulamentară! Dar, domnul Ponta nu este un simplu prim-ministru, el este un şmecher!

Şmecherul se opreşte pe coridor, în faţa sălii de sedinţă, nu intră în sala de şedinţă, nu votează, dar face declaraţii de presă! Nu intră în sala de şedinţă pentru a nu vota ridicarea imunităţii unor corupţi, pentru a nu vota vacantarea locului de deputat lăsat de către domnul Viorel Hrebenciuc!

Batjocorind funcţia publică de prim-ministru, ca un şmecher ce este, dă indicaţii Justiţiei cum să soluţioneze dosarul dlui Klaus Iohannis! În România şmecheră a lui Viorel, să sabotezi lucrările din Parlamentul României, să amâni la nesfârşit luarea unor hotărâri normale privitoare la corupţie şi corupţi este un mod de viaţă!

Prin tertipuri, şmecherii s-au opus la ridicarea imunităţii parlamentare a numiţilor Ecaterina Andronescu, Şerban Mihăilescu, Ion Diniţă, Ion Adam! Prejudiciul arătat de procurori, doar în cele două cazuri de corupţie (Microsoft şi retrocedarea pădurilor), este de ceva mai mult de 400 de milioane de euro! Spăgile depăşind şi ele câteva zeci de milioane de euro!

Pentru şmecherii PSD, aceste sume sunt mizilic, pentru noi, oamenii normali, ţin de domeniul incredibilului! Şmecherii plâng pe umărul pensionarilor, al mamelor singure, al cadrelor didactice, al celor cu venituri mici şi stau cu mâna adânc înfiptă în bugetul statului de unde fură sute de milioane de euro!

Şmecherul te priveşte în ochi şi îţi promite majorarea pensiilor, a indemnizaţiilor, a salariilor ... mărirea a ce vrei tu!

Dar are grijă prim-ministrul şmecher să ascundă faptul că nu are bani pentru aceste "pomeni electorale"! Nu avem până acum nici măcar un proiect de buget pentru anul 2015, deşi legea şi responsabilitatea funcţiei obliga, PENTRU CĂ NU INTENŢIONEAZĂ SĂ ÎŞI ŢINĂ PROMISIUNILE, FIIND IMPOSIBIL DE REALIZAT!

Cea mai mare parte dintre noi trăim în România normală, o Românie normală care este proiectul de ţară al dlui preşedinte Klaus Iohannis!

O Românie normală în care, fie că eşti prim-ministru sau nu, îţi respecţi obligaţiile, îi respecţi pe ceilalţi! În România normală merită să fii onest, merită să munceşti, merită să înveţi, să fii solidar. Justiţia îşi îndeplineşte rolul, îi face să plătească pe cei care sunt vinovaţi şi ne protejează pe noi, cei oneşti.

În România normală nu ,,se taie pensii", ele  sunt garantate de către stat. Veniturile şi averile cinstit obţinute sunt garantate.

În România normală cetăţeanul nu este umilit cu pomeni electorale!

În România normală, cetăţeanul este încurajat să aprecieze lucrul bine făcut şi este lăsat să câştige pentru bunăstarea sa şi a familiei sale. România nu are nevoie de revoluţii sau reforme radicale, nu are nevoie de oameni providenţiali şi de soluţii savante. România are nevoie de oameni normali care au şi calităţi de lider!

Preşedintele Klaus Iohannis este liderul de care avem nevoie.

Klaus Iohannis ne promite că Justiţia va fi lăsată să îşi îndeplinească rolul, protejându-ne pe noi, cei cinstiţi! Ne propune ca educaţia naţională să fie o prioritate absolută, la fel şi sănătatea. Ne propune o reducere a fiscalităţii şi încurajarea muncii şi iniţiativei private!

Klaus Iohannis ne propune o Româniea lucrului bine făcut!

Rămâne să îl votăm pe Klaus Iohannis, pentru a ne da şansa ca România normală să reînvie!

Ioan Cupşa,
deputat PNL

(advertorial)