Preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang, a votat duminică dimineaţă, cu câteva minute după ora 10, la Liceul German Friedrich Schiller, alături de soţia lui Erica, aşa cum o face de fiecare dată.

Cei doi şi-au făcut apariţia pe jos şi ţinându-se de mână. Intrat în clădire, Ioan Mang i-a salutat şi a dat mâna cu membrii secţiei de votare, iar apoi şi-a exprimat votul, după ce şi soţia lui a făcut acelaşi lucru.

La ieşire, Mang a spus că a votat "cu inima", acesta fiind sloganul folosit în campanie de tabăra PSD-istă.

"Azi am votat cu inima, am votat pentru ca puterea politică să nu ajungă în mâinile unui singur om care a demonstrat că nu a făcut nimic în cinci ani pentru România. Am votat pentru un candidat care respectă Constituţia, respectă democraţia, cunoaşte ce este aceea democracţie şi a dovedit că are solidaritate faţă de oamenii muncii din România, de toţi românii", a spus liderul PSD Bihor.

Întrebat cât de bucuros crede că va fi în această seară, la aflarea exit pollurilor, Mang a spus iniţial că "trist nu văd de ce aş putea să fiu", dar apoi a completat că speră că va avea motive de bucurie.

"Sper că da (n.r. - că va fi bucuros), depinde de votul românilor", a spus, rezervat, politicianul. În fine, el a adăugat că "e bine ca lumea să meargă la vot, indiferent de opţiune".