În timp ce pe ordinea de zi a şedinţei de vineri a Consiliului Judeţean, la ultima poziţie, figurează înlăturarea sa din funcţia de vicepreşedinte, Ioan Mang dă semne că nu le va da adversarilor politici această satisfacţie.

"Nu voi fi schimbat, vă garantez", a declarat Mang marţi, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul PSD Bihor, lăsând să se înţeleagă, astfel, că va demisiona el din funcţie, înainte de a fi supusă votului înlăturarea lui.

Vicele CJ s-a ferit să facă alte declaraţii pe această temă, dar a subliniat, din nou, ce riscă Bihorul odată cu îndepărtarea sa de la şefia Consiliului.

"Nu e un lucru care vine în sprijinul bihorenilor. Nu vorbesc de mine personal, dar nu văd cum poate realiza Consiliul Judeţean proiectele fără sprijin guvernamental", a spus Mang.

Totodată, social-democratul a spus că nu există motive reale pentru înlocuirea lui de la şefia Consiliului.

Întrebat dacă, pe modelul viceprimarului Ovidiu Mureşan, va primi o funcţie într-o instituţie subordonată Consiliului Judeţean, Mang a negat. "Nici n-aş fi acceptat", a spus el.

Citiţi pe această temă şi articolul "Previzibil: Mang şi-a dat demisia de la conducerea CJ înainte să fie înlocuit cu Avrigeanu (FOTO)"