Cum la reunirea echipei FC Bihor de luni nu a fost prezent nici un reprezentant al autorităţilor locale, cele care deţin clubul orădean de fotbal, BIHOREANUL a încercat să afle, marţi, poziţia Consiliului Judeţean Bihor, în condiţiile în care Primăria Municipiului Oradea şi-a anunţat intenţia de a nu mai finanţa echipa.

„Facem tot ce putem ca activitatea clubului să continue", a declarat vicepreşedintele Ioan Mang. Informat de faptul că la club nu mai este cine să semneze pentru plăţile care ar trebui făcute, vicepreşedintele a spus că situaţia urmează să fie rezolvată în scurt timp.

„Ieri (luni - n.r.) preşedintele Cornel Popa a fost plecat şi, întrucât nu-mi intra în atribuţiuni, nu puteam să iau o decizie de unul singur. Astăzi o să discut însă cu domnul Popa pentru ca să instalăm cât mai repede un nou Consiliu de Administraţie", a spus Mang, convins că în câteva va fi anunţată o nouă conducere la FC Bihor.

Tot în legătură cu conducerea clubului, Mang şi-a arătat nedumerirea că municipalitatea nu renunţă, odată cu alocarea de finduri, şi la reprezentanţii din club. „Nu ştiu ce se mai regăsesc în AGA reprezentanţii Primăriei, dacă aceasta nu mai susţine clubul".

Pe de altă parte, întrucât nici luni şi nici marţi nu i-a căutat nimeni la şedinţele de pregătire pe care le-au avut cu jucătorii, antrenorii echipei orădene s-au interesat de programul de audienţe al primarului şi al preşedintelui CJ, pentru a se înscrie la acestea. Ei sunt decişi să continue antrenamentele în această săptămână.