Imaginile în care preşedintele Klaus Iohannis apare îmbrăcat lejer şi cu ochelari de soare gen Top Gun la baza militară Mihail Kogălniceanu din Constanţa au stârnit o avalanşă de meme-uri pe Facebook, anunţă HotNews.ro, care şi prezintă câteva dintre ele.

Preşedintele Klaus Iohannis a mers, joi, la Baza Militară Mihail Kogălniceanu din judeţul Constanţa, unde s-a întâlnit cu preşedintele Comitetului Militar al NATO, Petr Pavel, şi a vizitat Centrul Administrativ. Iohannis s-a întâlnit cu piloţii români şi englezi care asigură misiunea de Poliţie Aeriană Întărită, şi a luat parte la un exerciţiu de zbor cu aeronave MIG 21 Lancer, F-16, Eurofighter Typhoon.

În vizita sa, preşedintele a abordat o ţinută casual – pantaloni şi cămaşă albe asortate cu sacou negru şi cu o perechee d ochelari gen Top Gun. Ţinuta a fost îndelung comentată în domeniul online. Joi, soţia preşedintelui, Carmen Iohannis, a postat un comentariu la pozele pe care şeful statului le-a postat din cadrul vizitei, aceasta afişând doar un emoticon cu inimioare.

Şeful statului a mai primit o serie de comentarii laudative cu privire la vizita pe care efectuat-o, la atitudinea si la tinuta sa. "Elegant, cu pieptul înainte, privirea sus! Asta DA atitudine. Felicitări!!!", a comentat un internaut pe Facebook.