Coincidenţă sau nu, deocamdată numai cei doi ştiu adevărul. Irinel Columbeanu şi fosta sa iubită Anna Lesko, cu care a avut o relaţie de opt ani, au petrecut noaptea de joi spre vineri în acelaşi local, urmăriţi la fiecare pas de paparazzi.

După ora 23, Irinel a ajuns la un restaurant din Bucureşti, unde Anna Lesko şi un grup de prietene se aflau deja. Cei doi au stat acolo până la ora 2, când Anna şi prietenele ei au plecat. Fotoreporterii de la Click au urmărit-o pe tânără până acasă, unde basarabeanca a fost întrebată dacă s-a distrat cu Iri. "Lesko a ridicat din umeri, a chicotit, a mai aruncat un zâmbet şi a intrat în casă", scrie Click.

Cei doi au mai fost fotografiaţi la începutul lunii decembrie, ieşind tot pe rând dintr-o cârciumă din Bucureşti.

Irinel Columbeanu (52 de ani) şi Anna Lesko (32 de ani) s-au cunoscut în vara anului 1996, la un hotel din staţiunea Mamaia, unde solista din Chişinău activa ca dansatoare. Miliardarul a învăţat-o pe Anna să vorbească româneşte, i-a amenajat un atelier de pictură la Izvorani şi a sprijinit-o financiar şi în cariera muzicală.

Cei doi s-au despărţit în 2004, după opt ani de pasiune. Oricum, în cercurile mondene se vorbeşte că Iri ar fi rămas mereu finanţatorul din umbră al solistei.