Despre Irinel Columbeanu s-a tot vorbit. Ca isi insala nevasta, ca e mare amator de aventuri de-o noapte, ca preferintele lui sexuale se indreapta catre petreceri dezmatate, stropite cu sampanie, in care isi exerseaza erotismul cu mai multe partenere.

Cancan a intrat in posesia unui filmulet incendiar, realizat la resedinta de la Izvorani, din Ilfov, a milionarului. Mai mult, chiar in jacuzzi-ul in care Iri o rasfata, pana nu de mult, pe tanara sa sotie.

Scenele fierbinti, demne de o pelicula XXX, au fost realizate sambata, pe 25 septembrie, dis-de-dimineata, cand, euforic si starnit de farmecele a doua brasovence apetisante, Irinel le-a vrut pe amandoua.

Preludiul acestor scene fierbinti s-a derulat in noaptea de vineri, intr-un club bucurestean. Una dintre ele, Flore, era o cunoştinţă veche a lui Irinel. Blonda il abordeaza, ea e insotita de Anca, o prietena la fel de sexy, atmosfera se incinge, beau cu totii, rad, danseaza. Noaptea capata accente erotice, iar milionarul vrea sa continue distractia intr-un loc linistit.

Tinerele sunt discret dirijate catre Izvorani, cu masina lor, iar Iri achita nota si, zambind, pleaca singur din club. Pe malul lacului Snagov, in impunatoarea casa a familiei Columbeanu, distractia e reluata exact de unde fusese intrerupta. Cu sampanie. Fetele refuza patul conjugal in favoarea jacuzzi-ului. Starnit si dezinhibat, Irinel se dezbraca si ataca.

Flore ajunge imbracata in apa, hainele i se lipesc de corp, Irinel se dezlantuie, o saruta, o pipaie, o smuceste. Anca filmeaza cu telefonul mobil si e invitata insistent sa li se alature. Dialogurile sunt scurte, gafaite, rasetele se amesteca deja cu soaptele. Filmarea e intrerupta brusc.