Irinel Columbeanu a depus la Registratura Guvernului un document prin care cere ajutorul premierului Emil Boc pentru a-şi recupera fetiţa pe care instanţa a dat-o în grija temporară a mamei sale.

Actul are peste o sută de pagini şi îi prezintă prim-ministrului informaţii în baza cărora Irinel consideră că e mai îndreptăţit decât Monica Columbeanu să crească fetiţa.

El a arătat totodată că a aflat, marţi seară, pe internet, că fiica sa a fost hrănită, după ora 22.00, cu snacks-uri într-un butic şi a traversat strada pe culoarea roşie a semaforului, în timp ce era cu mătuşa ei, Ramona, sora Monicăi, fapt pe care l-a reclamat miercuri dimineaţă la Direcţia pentru Protecţia Copilului sector 5.

"Am primit însă pe e-mail un răspuns hilar, cum că se va verifica dacă a traversat pe roşu, de parcă angajaţii acestei instituţii se transformă în agenţi de circulaţie", a adăugat Columbeanu.

Nu în ultimul rând, omul de afaceri atrage atenţia premierului că mama fetiţei a plecat în America, lăsând-o pe micuţă în grija mătuşii Ramona Gabor.